Vacature: Outreach Coördinator

Beschrijving

De Outreach Coördinator is het gezicht van Reach&Teach. Je bent verantwoordelijk voor een verscheidenheid aan taken. De belangrijkste taken zijn: het onderhouden van contact met onze huidige partners, het aangaan van samenwerkingen met nieuwe organisaties en het zoeken naar financiële mogelijkheden om onze portefeuille te vergroten. Als het eerste contact ben je de link tussen organisaties en het bestuur om activiteiten zoals workshops mogelijk te maken en onder andere de financiën te vergroten. Kortom, een uitdagende positie!

Vereisten

  • Professioneel
  • Teamplayer
  • Verantwoordelijk
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk
  • Assertief en diplomatisch
  • Vloeiend in de Engelse taal (Nederlands is een pré)
  • Bereid om te reizen om samenwerkingen te leggen
  • Je bent flexibel en 5-10 uur per week beschikbaar

Denk je dat je bij deze positie past en wil je deel uitmaken van het Reach&Teach bestuur? Stuur je CV en motivatie naar info@reachandteach.nl voor 31 augustus en wie weet ben jij onze volgende Outreach Coördinator!

Leave a Reply

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschTürkçe