Vacature: Outreach Coördinator

Beschrijving:

De outreach coördinator is verantwoordelijk voor verschillende taken. De hoofdverantwoordelijkheid is het zoeken naar financiëringsmogelijkheden en het leggen van relaties met andere organisaties en bedrijven. Ideaal gezien komen de normen, waarden en doelen van deze organisaties en bedrijven overeen met die van Reach&Teach. Je zal ook contact blijven houden met onze huidige partners, zoals studentenverenigingen en grotere organisaties.

De outreach coördinator is het gezicht van onze organisatie naar onze huidige en toekomstige partners en is verantwoordelijk voor het waarborgen van partnerships en het creëren van nieuwe mogelijkheden.

Vereisten:

Voor deze rol is het van belang dat je onafhankelijk kunt werken, persoonlijke doelen kunt stellen en de intrinsieke motivatie hebt om deze doelen te bereiken. Ideaal gezien beschik je over goede diplomatieke vaardigheden, goede communicatieve vaardigheden en een constante wil om te leren. Beheersing van de Nederlandse taal is geen vereiste, maar kan zeker handig zijn gezien sommige organisaties alleen Nederlands spreken. De Nederlandse taal zou dus de kans kunnen verhogen om met succes partnerships te creëren.

Denk je dat je bij deze positie past en wil je lid worden van het nieuwe Reach&Teach bestuur? Stuur je CV en motivatie naar info@reachandteach.nl voor 20 juni en wie weet ben jij onze volgende Outreach Coördinator!

Leave a Reply

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschTürkçe