Vacature: Penningmeester

Beschrijving:

De penningmeester is verantwoordelijk voor de inkomsten en uitgaven van de organisatie. Het is een ideale positie om je financiële vaardigheden te demonstreren. Je zal controle hebben over al de financieel gerelateerde zaken gezien alles wat met geld te maken heeft langs jou zal gaan. Je hebt overzicht van de financiën en op basis daarvan geef jij advies. Het is een zeer sociale positie, omdat je nauw met alle bestuursleden zal moeten samenwerken: met het Academic team voor de lesmaterialen van de studenten, aanvragen van subsidies en extra financiën met het Outreach team, organiseren van publiciteit en handelswaar campagnes met PR, naast allerlei andere taken. Deze positie is van groot belang voor het voortzettingsvermogen van onze kleine organisatie. Ervaring met het effectief omgaan met geld staat geweldig op iedere CV.

Vereisten:

  • Goede organisatorische vaardigheden
  • Betrouwbaar
  • Ervaring met het Microsoft Office pakket (of soortgelijk) – met name Excel
  • Goed met cijfers
  • Beheerst de Engelse taal (Nederlands is een bonus, geen vereiste)
  • Werklast van 3-8 uur per week

Denk je dat je bij deze positie past en wil je lid worden van het nieuwe Reach&Teach bestuur? Stuur je CV en motivatie naar info@reachandteach.nl voor 20 juni en wie weet ben jij onze volgende Penningmeester!

Leave a Reply

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschTürkçe