Vacature: Penningmeester

Beschrijving

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de inkomsten en uitgaven van de organisatie. Je hebt overzicht van de financiën en op basis daarvan geef jij advies over de haalbaarheid van de organisatie’s doelen. Het is een leuke en sociale positie, want je werkt nauw samen met iedereen binnen het bestuur om de doelen van de organisatie te behalen. Zo bestaan je taken uit: het samenwerken met het academic team om alles rondom het lesmateriaal te regelen; met het events team de financien van events beheren; en met het outreach team zet je je in voor het vergroten van de schatkist.

Vereisten

  • Goede organisatorische vaardigheden
  • Betrouwbaar
  • Teamplayer
  • Communicatief sterk
  • Ervaring met het Microsoft Office pakket (of soortgelijk) – met name Excel
  • Goed met cijfers
  • Vloeiend in de Engelse taal (Nederlands is een bonus, geen vereiste)
  • Werklast van 5-8 uur per week

Denk je dat je bij deze positie past en wil je deel uitmaken van het nieuwe Reach&Teach bestuur? Stuur je CV en motivatie naar info@reachandteach.nl voor 31 augustus en wie weet ben jij onze volgende Penningmeester!

Leave a Reply

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschTürkçe