Vacature: PR Manager

Beschrijving

De PR Manager is verantwoordelijk voor het creëren van content en het beheren van al onze sociale media kanalen; Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin en de website. Via deze kanalen zorg jij voor de promotie van alles aangaande Reach&Teach, bijvoorbeeld: onze lessen, evenementen etc. Bij alle activiteiten zal jij betrokken zijn om foto’s en video’s te maken en achteraf verslag te doen! Daarnaast zet jij bestaande activiteiten voort, zoals het interviewen van de vele gezichten die deel uitmaken van R&T en ben je vrij in het creëren van nieuwe content. Oftewel, je bent verantwoordelijk voor het online publieke imago van Reach&Teach.

Vereisten

  • Creatief, enthousiast en sociaal
  • Bekend met de genoemde sociale mediale kanalen
  • Je kunt goed overweg met foto/video editing software
  • Zowel schriftelijk als verbaal sterk in de Engelse taal (Nederlands is een pré)
  • Teamplayer
  • Je bent bereid om te reizen binnen Den Haag
  • Het hebben van een goede camera is een pré
  • Je bent flexibel en 5-10 uur per week beschikbaar

Denk je dat je bij deze positie past en wil je deel uitmaken van het nieuwe Reach&Teach bestuur? Stuur je CV en motivatie naar info@reachandteach.nl voor 31 augustus en wie weet ben jij onze volgende PR manager!

Leave a Reply

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschTürkçe