Vacature: PR Manager

Beschrijving:

De PR manager bedenkt en schrijft verschillende berichten om het publieke imago van de organisatie te versterken. Wij maken gebruik van onze social media paginas – met name Instagram en Facebook – om onze lessen, evenementen en vacatures te promoten, maar wij gebruiken dit natuurlijk ook om iedereen te informeren. De PR manager is ook verantwoordelijk voor het verslag geven over alle evenementen (ondersteund door foto’s en video’s) en deze op social media te plaatsen.

Voorheen gebruikten wij met name Facebook om onze berichten op te plaatsen, maar wij hebben een gloednieuwe website die wij hier hoofdzakelijk voor zullen gebruiken. Deze website voorzien van de meest recente updates is dan ook een van de taken van de PR manager.

Vereisten:

Voor deze positie is het belangrijk dat je creatief bent, want jij bent verantwoordelijk voor het publieke imago van Reach&Teach. Het is belangrijk om over goede communicatieve vaardigheden te beschikken omdat je in contact staat met onze leraren, studenten en andere betrokkenen. Je hoeft geen Nederlands te spreken, maar het is wel een pre. Goed begrip van social media is vereist.

Het is handig om over een camera te beschikken naast de camera van je telefoon zodat er goede foto’s gemaakt kunnen worden om social media te plaatsen. Ten slotte is het van belang dat je goed overweg kunt met video-editing software en goede schrijfvaardigheden hebt voor leuke video’s en pakkende teksten voor social media.

Denk je dat je bij deze positie past en wil je lid worden van het nieuwe Reach&Teach bestuur? Stuur je CV en motivatie naar info@reachandteach.nl voor 20 juni en wie weet ben jij onze volgende PR manager!

Leave a Reply

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschTürkçe