Het beste uit de situatie halen

Corona Update

lessen gaan online verder

Hallo allemaal! We hopen dat het allemaal goed gaat gezien de huidige omstandigheden. We dachten dat we je even een update zouden geven over onze taallessen:

Vanwege de corona-uitbraak van vorig jaar moesten de persoonlijke lessen worden stopgezet. Gelukkig konden we dankzij het harde werk van onze academische coördinatoren alles online verplaatsen met Microsoft Teams. Sinds de online lessen in november zijn begonnen, doen onze docenten hun best om ervoor te zorgen dat de leerervaring van de leerlingen hetzelfde is als vóór de pandemie. De lessen gaan voorlopig erg goed, wat natuurlijk veel hard werk en toewijding vereist van ons team van vrijwilligers. Momenteel hebben we 35 leraren en 14 lopende klassen. Kortom, alles gaat zo goed als het kan!

Hier zijn enkele screenshots van de lessen die dit jaar hebben plaatsgevonden.


Volg ons op onze sociale media om op de hoogte te blijven!

Leave a Reply

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschРусскийTürkçeУкраїнська