Het Buddy Programma


Breid je sociale netwerk uit!


Leer meer over het Buddy Programma

Het Buddy Programma helpt mensen bij het creëren van een sociaal netwerk in Den Haag e.o. Integreren in een nieuw land kan erg moeilijk zijn zonder de hulp van iemand die er al een tijd gewoond heeft. Een buddy kan een nieuwe vriend zijn en je helpen met het oefenen van de Nederlandse of Engelse taal.

Buddy zoekers en buddy vrijwiligers worden gematcht op basis van hun hobby’s, verwachtingen van het programma, taal en beschikbaarheid. Hoeveel uur per week je aan het buddy programma wil besteden is aan jou en je buddy, dus het is erg flexibel.

Je eerste meeting met je buddy zal samen met de buddy manager zijn. Zij zal jullie aan elkaar voorstellen en meer informatie over de organisatie en het buddy programma geven. Hierna ben je vrij om elkaar zo vaak als je wil te ontmoeten, online of offline.

En doe samen activiteiten!

Plezier hebben en elkaar helpen

Voorbeelden van activitieiten die onze buddy’s samen gedaan hebben:
stads-of natuur wandelingen maken, een koffietje halen, bezienswaardigheden in Nederland bekijken (zoals Keukenhof), de taal samen oefenen, elkaars nationale keuken uitproberen (in een restaurant or door samen te koken!), samen naar een terrasje gaan, etc.

Naast het doen van leuke activiteiten, helpen buddy’s elkaar.
Nederland kan soms moeilijk zijn met haar vele regels. Het buddy programma is een uitstekende mogelijkheid om je Nederlands of Engels te oefenen. Al lerend en sprekend een koffietje doen of rond lopen in Den Haag, het kan allemaal. Kijk waar jullie interesses liggen en spreek snel af!

Word je al helemaal blij van het Buddy Programma? Geef je dan hier op!


Buddy Volunteer en Zoeker

Er zijn twee manieren om deel te nemen in het Buddy Programma van Reach & Teach:

1. Je bent een nieuwkomer in Nederland of Den Haag en wilt graag nieuwe mensen leren kennen, een taal oefenen, leuke dingen doen of iemand hebben die je met belangrijke dingen kan helpen. Dan kan je inschrijven als een Buddy Seeker.
2. Jij bent geïnteresseerd in het leren kennen van andere culturen. Jij wilr ideeën uitwisselen met een nieuwe vriend of vriendin. Jij wilt een impact maken en je hebt een paar uur vrije tijd per week. Dan kan jij een Buddy Volunteer worden.

Je hoeft geen associatie te hebben met Reach & Teach om mee te doen aan ons Buddy Programma. Iedereen is welkom! Omdat onze organisatie gevestigd is in Den Haag, is het het makkelijkst en meest praktisch als je in de omgeving Den Haag/Rotterdam/Leiden woont, zodat afspreken met je buddy makkelijk te regelen is. Klik op het onderstaande knopje om de Buddy Form in te vullen en onze Buddy manager zal zo snel mogelijk contact opnemen met jou.

Mocht je vragen hebben over het Buddy Programma, neem dan contact op via buddy@reachandteach.nl

Veel plezier!

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschРусскийTürkçeУкраїнська