Onze Partners

Het Reach & Teach Netwerk

Naast onze organisatie werken wij samen met onze partner organisaties.

Dit netwerk versterk het gemeenschap in Den Haag en geeft onze Reach & Teach gemeenschap nog meer kansen voor ontwikkeling!

Beneden vindt u de partner organisaties van Reach & Teach:


Gast aan Tafel

Aanmelden en meer informatie op: https://www.gastaantafel.nl

Direct reageren: secretaris@gastaantafel.nl

De stichting Gast aan Tafel wil de integratie van nieuwkomers en Nederlanders bevorderen door hen met elkaar in contact te brengen. Gast aan Tafel koppelt nieuwkomers aan Nederlanders door ze samen aan tafel te laten gaan of andere activiteiten te ontplooien. Hierdoor zullen de deelnemers aan Gast aan Tafel elkaar beter begrijpen en accepteren.

Zo wordt een prachtige basis gelegd voor nieuwe vriendschappen!

Volg Gast aan Tafel op
hun sociale media!


Haagse Helpers

http://www.haagsehelpers.nl/

Het netwerk Haagse Helpers droomt van een sociaal verbonden stad waarin elke jongere zich bewust is van zijn of haar talenten en deze wil inzetten voor kwetsbare stadsgenoten! We activeren en inspireren jongeren om eenzame en kwetsbare mensen in Den Haag te helpen, door middel van sociale- of praktische hulpactiviteiten.

We hebben hart voor Den Haag. Samen willen we de stad mooier en socialer maken. Dit gemeenschappelijke doel overstijgt verschillende organisatiebelangen. Daarom verbinden we mensen en organisaties. Ons netwerk bestaat uit hulpontvangers, vrijwilligers, scholen, religieuze instellingen, maatschappelijke organisaties, studentenverenigingen, diverse (lokale) partners en de gemeente Den Haag.

Iedereen mag meedoen en meedenken. Word je ook een Haagse Helper?

Volg Haagse Helpers op
hun sociale media!


Leiden Universiteit Den Haag

Op de Campus Den Haag zijn alle zeven faculteiten actief en bijna 20% van het totaal aantal studenten van de universiteit studeert aan de Haagse Campus.

De Universiteit Leiden en de gemeente Den Haag zetten zich met Beehive in voor een beter studentenleefklimaat in Den Haag. Het studentencentrum, gelegen tegenover gebouw Wijnhaven, is een ontmoetingsplaats voor studenten en medewerkers. Er zijn kantoor- en vergaderruimtes voor studentenorganisaties en studieverenigingen. Reach & Teach maakt gebruik van de Beehive als ontmoetingsplek, voor opslag en als vergaderruimte.

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschРусскийTürkçeУкраїнська