Onze missie

Reach & Teach

Missie en Visie

Onze missie is om nieuwkomers in Nederland te verwelkomen en te ondersteunen bij hun integratieproces.

Dit doen we door ondersteuning te bieden op de drie belangrijkste gebieden van succesvolle integratie: onderwijs, sociaal leven en beroepsleven. Reach & Teach biedt taallessen aan om de taalvaardigheid te verbeteren. Daarnaast hebben we een buddyprogramma en organiseren we sociale evenementen om nieuwkomers in contact te brengen met autochtonen of mensen die bekend zijn met Nederland. Ten slotte organiseren we professionele workshops om een ​​beter begrip te krijgen van het Nederlandse systeem en zijn mogelijkheden.

Onze filosofie: iedereen heeft het recht op educatie en heeft het recht op de middelen waardoor zij successvol kunnen integreren.

Our core values in achieving this are:
  • Zorg: onze studenten vormen de kern van de organisatie en we doen ons best om hun individuele paden hier bij Reach & Teach te ondersteunen.
  • Community: Reach & Teach is een community waar iedereen bij hoort. Iedereen is welkom om mee te doen en bij te dragen.
  • Diversiteit: We verwelkomen mensen van over de hele wereld in onze organisatie en discrimineren niet op aspecten als leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, afkomst of sociale status. 
  • Gelijkheid: Bij Reach & Teach wordt iedereen gelijk behandeld.
  • Inclusiviteit: We bevorderen tolerantie onder alle leden van Reach & Teach en ook binnen de samenleving.

Volg ons op onze sociale media om op de hoogte te blijven!

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschРусскийTürkçeУкраїнська