Over Ons

Reach & Teach is een non-profit organisatie gebaseerd in Den Haag, Nederland. Wij bieden taalcursussen Nederlands en Engels aan op verschillende taalniveau’s. De organisatie draait geheel op vrijwilligers. Samen proberen wij het integratieproces van statushouders binnen de Nederlandse samenleving te faciliteren.

Onze organisatie wordt gerund door onze bestuursleden, bestaande uit een voorzitter, vice-voorzitter, outreach coördinator, academische coördinator, evenementen-manager, PR-manager en een buddy-coördinator. De bestuursleden komen wekelijks bijeen om taken binnen hun eigen functie te bespreken, maar dragen ook bij aan andere Reach & Teach gerelateerde zaken buiten hun functie om de organisatie soepel te laten draaien.


Helaas door de huidige omstandigheden kan Reach & Teach momenteel niet de lessen geven op locatie in Den Haag. Desondanks, door het harde werk van onze academische coördinators zijn wij volledig geschakeld naar online les. Onze docenten zijn enthousiast bezig om Engels en Nederlandse lessen te geven om te zorgen dat onze studenten nog steeds dezelfde ervaring hebben!


Wat mensen zeggen over Reach&Teach


Een kleine geschiedenisles over Reach & Teach en de startfase van de organisatie.
Hoor van Alyssia (voorzitter Reach & Teach) hoe het idee van de organisatie tot stand kwam en hoe zij bij het initiatief betrokken raakte.

Reach and Teach


Reach and Teach

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschРусскийTürkçeУкраїнська