Sponsor Ons Gratis!


SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst.

Wij hebben nu een samenwerken met SponsorKliks waardoor jij ons gratis kan sponsoren!

Hoe werkt het?

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Reach & Teach, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Reach & Teach ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

Online bestellen

Door de harde lockdown ga jij waarschijnlijk ook meer online kopen en dat kan ons extra geld opleveren. Probeer de SponsorKlik niet te vergeten, het kost jou immers niets extra! Wij zijn uiteraard super dankbaar voor elke aankoop die jij maakt via SponsorKliks op onze naam.

De winkels

Op SponsorKliks kan je bestellen bij Bol.com, Thuisbezorgd, MediaMarkt, Coolblue, Airbnb, Greetz, Booking.com en nog veel meer! Dus de volgende keer als jij lekker sushi besteld via Thuizbezorgd kan jij ons geld opleveren! Blijf de winkels op Sponsorkliks ook regelmatig checken want er komen af en toe gunstige kortingen voorbij! Klik op de onderstaande link om alle winkels te bekijken zodat je kan beginnen met je winkelmandje vullen!

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11806


Wil je jouw organisatie ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

SponsorKliks


Meer uitleg

Dit is een Nederlandse video uitleg over hoe SponsorKliks werkt en hoe jouw aankoop een organisatie financieel kan ondersteunen.
Voor meer informatie kunt u ook naar de website van SponsorKliks.

Vind alle winkels op de SponsorKliks pagina van Reach & Teach

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschРусскийTürkçeУкраїнська