Vacature: Buddy Coördinator

Reach & Teach is op zoek naar een Coördinator van ons Buddy Programma! Reach & Teach is een kleine non-profit organisatie die zich inzet voor een betere integratie van nieuwkomers in Nederland. Dit doen we door middel van het aanbieden van Nederlandse en Engelse taallessen, een Buddy Programma en evenementen. 

Het Buddy Programma helpt nieuwkomers in Nederland bij het creëren van een sociaal netwerk. In dit programma worden nieuwkomers gekoppeld aan een buddy vrijwilliger om samen leuke dingen te doen, de taal te oefenen en elkaar te helpen met vragen over integratie in Nederland.

Als Buddy Coördinator ben jij verantwoordelijk voor het Buddy Programma van Reach & Teach. Je bent het eerste aanspreekpunt voor buddy zoekers en buddy vrijwilligers en zorgt voor het zorgvuldig matchen van buddy koppels. Je organiseert online welkomstgesprekken waarbij je de buddy zoeker en buddy vrijwilliger aan elkaar voorstelt en je de uitgangspunten van het Buddy Programma uitlegt. Vervolgens onderhoud je contact met de buddy koppels om na te gaan of alles naar wens verloopt. Daarnaast zorg je voor werving van vrijwilligers, de communicatie met buddies en het organiseren van Buddy evenementen in samenwerking met je collega’s bij Reach & Teach.  

Als Buddy Coördinator ben je onderdeel van het bestuur van Reach & Teach en neem je deel aan de wekelijkse bestuursvergadering. 

We zoeken iemand met de volgende eigenschappen: 
– Goede organisatie vaardigheden 
– Uitstekende communicatie vaardigheden en sociaal inzicht
– Passie voor de doelen en visie van de organisatie en affiniteit met vluchtelingenwerk 
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 
– Woonachtig in de Randstad 
– Ongeveer 5-8 uur in de week beschikbaar 

Stuur je CV en motivatie uiterlijk 25 januari naar info@reachandteach.nl. Op www.reachandteach.nl vind je meer informatie over Reach & Teach.

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschTürkçe